• RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

LotL: TV

LotL: Main Twitch it!

LotL: Nomman Twitch it!

ChillarnAB Twitch it!

Popular Posts

Category List

Thumbnail Recent Post

Living on the Ladder

Living on the Ladder är sveriges gladaste gemenskap för StarCraft gaming, casting och streaming. Här spelas (o)regelbundna turneringar och vänskapsmatcher - och självklart castar vi allt från våga egna games till större turneringar.

Twitch.tv/Livingontheladder

Glöm inte att följa vår fullspäckade Twitch.tv-kanal där vi ständigt matar med nytt innehåll. Framförallt casts av grymma games, men även "After Hours" för den lite modigare tittaren.

Turneringar

Med jämna mellanrum spelas Living on the Ladder Championship där alla glada är välkomna. Därtill kommer lite vildare torsdags-turrar.

Social media circus

Tycker du om oss? Då får du inte glömma att gilla oss på Facebook där precis allt av intresse publiceras. Information om tävlingar och turneringar, samt de senaste castsen och analyserna. Dessutom riktigt hög mys-faktor.

Vill du castas?

Har du några sköna replays som du känner förtjänar lite mer uppmärksamhet - tveka inte att skicka dem till livingontheladder@gmail.com!

Ja, det blev tillslut en ganska fin saga om hur den lilla svensken gjorde så stort intryck på koreanerna att de var tvungna att lägga sig. En och annan tår torkades från Thorzains kind, man förstod att man bevittnat något stort. Vi är ett lite land, ett väldigt litet land som gör väldigt stora avtryck. Vi är just nu bäst.

Men det är inte bara det som får en att lyfta på huvudet, på scenen sa de även att Stockholm skulle bli Europas huvudstad när det kommer till E-sport. Det är inte långt ifrån sanningen idag, dock är vi ganska dåligt placerade (geografiskt sätt). Fast har man det Stockholm och Sverige har att erbjuda kommer man långt (bortsett från dyra SL-priser).

Detta får ju självklart LOTL att sträcka på sig, för även om vi "bara" har 89 likes (kan den där jävla 90 komma snart?) har vi något väldigt speciellt att erbjuda; Kärleken till E-sport och en hel del sköna gubbar/gummor som varje månad spelar om den skönaste titeln man kan få "LOTL Champion".

Nu är det bara 6 dagar kvar tills vi blåser av nästa omgång, är du med?

- Chillarn AB
LOTL Staff

Leave a Reply